Escapade înainte și escapade după bebe - 10 adevăruri amuzante

Niciun comentariu

Inspirați de seria articolelor Viața înainte și viața după bebe – 10 adevăruri amuzante  scrise de prietenii noștri de la Viața după bebe am compus mai mult sau mai puțin în același spirit 10 adevăruri legate de cum arătau escapadele noastre înaine de bebe și cum arată ele acum după venirea lui bebe T.

Sursa foto: whisperedinspirations.com

~I~
Escapade înainte de bebe : Ne documentam temeinic despre destinația ce urma să o vizitam. Aveam planuri de vizitare aproape pentru fiecare zi iar niciun obiectiv nu trebuia să ne scape.  
Escapade după bebe : Obiectivul principal e să nu ne facem planuri. Ne mulăm pe programul copilului și vedem ce putem vizita, dacă apucăm să vizităm ceva.

~II~
Escapade înainte de bebe : Nu dădeam prea mare importanță hotelului, era doar un loc unde să dormim câteva ore.
Escapade după bebe : Găsirea hotelului perfect a căpătat avengura unui căutari de comori: este baby-friendly? au babysitter, cabinet medical? există room-service?

~III~
Escapade înainte de bebe : Nu concepeam să avem half-board sau all-inclusive. Micul dejun era tot ce ne trebuia de la un hotel sau nici măcar atât. Ne doream tot timpul să mâncăm în altă parte pentru a încerca preparatele locale.
Escapade după bebe : All-inclusive este un must. "Oare câte feluri servesc? Au mancăruri sănătoase care să nu-l afecteze pe bebe?" sunt acum întrebari foarte importante

~IV~
Escapade înainte de bebe : Bagajul era gata în 10 minute, lucrurile încăpeau în două bagaje de mână sau dacă plecam pentru mai mult timp un bagaj de cală pentru amândoi era super suficient
Escapade după bebe : Două bagaje mari de cală, două de mână, cărucior, geanta cu schimburi și veșnica întrebare: Oare am luat tot?


~V~
Escapade înainte de bebe : Pentru transport aveam o singură dilemă: metrou sau mers pe jos?
Escapade după bebe : Și acum tot o dilemă: încap toate bagajele în portbagajul mașinii închiriate sau trebuia să închiriem un tir

~VI~
Escapade înainte de bebe : Statul în apă se măsura în ore când eram la mare
Escapade după bebe : Seara avem o singură curiozitate: Oare azi am intrat în apă?


~VII~
Escapade înainte de bebe : Plimbările pe malul mării erau de obicei seara, romantice ...  
Escapade după bebe : Plimbările sunt mult mai dese: dimineața devreme (dar devreme ... pe la 6-7 așa) și seara ... împingând  căruciorul și rugându-ne să adoarmă bebe mai repede


~VIII~
Escapade înainte de bebe : Când mergeam la mare inevitabil ne bronzam deși nu suntem adepții statului mult la plajă
Escapade după bebe : Soarele nu cred că ne-a văzut concediul ăsta. Am venit mai  albi decât am plecat.

~IX~
Escapade înainte de bebe : Căutam mai mereu destinații de vacanță, cu cât mai departe cu atât mai bine
Escapade după bebe : Oare cum va reacționa bebe la atâtea ore de zbor? Ce face el în avion? ... nu mai bine mergem mai aproape... și în loc de Paris, Periș că nu este decât o literă diferență.

~X~
Escapade înainte de bebe : Masa era un ritual al nostru în doi, degustam preparatele îndelung, povesteam și savuram momentul
Escapade după bebe : Totul se rezumă la cât de repede putem mânca. Oare terminăm până se plictisește bebe? Azi mâncăm împreună doar starterul sau și felul principal? De desert nici nu se mai pune problema.

Bonus
Escapade înainte de bebe : Eram noi doi și restul lumii
Escapade după bebe : Nu contează unde suntem, lumea noastră e el acum.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Dragi cititori,

Aștept de la voi un comentariu referitor la articol, o idee de vacanță sau diverse sugestii, așa nu vă sfiiți să-mi transmiteți gândurile voastre :).