Idei de cadouri pentru pasionații de călătorii

Niciun comentariu

Se apropie Crăciunul și suntem cu toții în căutarea cadoului perfect pentru cei dragi. Poate unii dintre voi ați fost mai harnici și ați găsit deja cadourile pentru sărbătorile care urmează dar cu siguranță aveți în familie vreun sărbătorit de Sf. Ion care este pasionat de călătorii și pentru care încă vă mai gândiți ce să cumpărați.


Astfel, m-am gândit să vin în întâmpinarea voastră cu propuneri de cadouri pentru pasionații de călătorii, cadouri diverse atât ca preț cât și ca utilitate.

1. Hartă răzuibilă

Sursa foto [MINDBLOWER.ro]
Perfectă pentru pasionații de călătorii care țin evidența locurilor prin care au trecut, harta răzuibilă este cadoul perfect fie că trebuie să iei ceva pentru un prieten pasionat de călătorii sau pentru colegul de birou pe care l-ai extras la Secret Santa. Este un tablou al aventurilor care se trasformă pe măsură ce călătorești.

Unde găsiți și cât costă?

Mai multe modele disponibile găsiți pe site-ul MINDBLOWER.ro  începand cu 75 de ron și până la 200 de ron.

2. Aparat foto


Sursa foto [ EMAG.ro]
Acest cadou este unul mai scump, perfect pentru iubit/iubită, soț/soție dar care nu trebuie să lipsească din arsenalul niciunui călător pasionat. Fie că doriți un DSLR, un aparat compact sau unul mirrorless magazinele abundă în oferte.

Unde găsiți și cât costă?

Câteva dintre magazinele care oferă aparate foto sunt EMAG.ro, YELLOWSTORE.ro, FLANCO.ro, F64.ro etc.  În funcție de ce căutați prețurile pornesc de la câteva sute de ron până la câteva mii.

3. Cort


Sursa foto [SPORTADDICT.ro]
Ai un prieten care iubește să călătorescă, dar preferă cazarea la cort în vârf de munte sau într-un camping la mare și tocmai l-ai auzit că și-ar dori un cort mai mare sau mai performant. Înseamnă că ai cadoul perfect pentru el.

Unde găsiți și cât costă?

O multitudine de modele găsiți pe SPORTADDICT.ro iar prețurile încep de la 350 de ron și ajung la câteva mii de lei în funcție de numărul de persoane și calitate.

4. Carte cu destinații turistice


Sursa foto [CARTURESTI.ro]
Dacă știți că persoana căreia vreți să-i cumpărați cadoul urmează să plece într-o călătorie puteți să îi oferiți un ghid turistic sau mai frumos o carte cu viitoare destinații turistice.

Unde găsiți și cât costă?

LIBRIS.ro, DOL.ro, ELEFANT.ro, CARTURESTI.ro sunt câteva site-uri unde puteți găsi ghiduri și cărți dedicate turismului de la câteva zeci de lei la cateva sute.

5. Baterie externă


Sursa foto [EMAG.ro]
De câte ori ai plecat într-o excursie și ai făcut muuulte poze iar când era mai interesant, bateria telefonului s-a terminat? Iată o idee bună pentru prietenul tău călător care are tot timpul această problemă.

Unde găsiți și cât costă?

Tot la magazinele de electronice găsești. EMAG.ro abundă în astfel de oferte iar, de exemplu, o Baterie externa Huawei AP007 13000 mAh, Dual USB, Gri o găsești la prețul de 130 de ron.

6. Pernă de voiaj

Sursa foto [EMAG.ro]

Perfectă pentru cei care călătoresc mult perna de voiaj este o alegere inspirată pentru o mică atenție.

Unde găsiți și cât costă?

Eu am găsit o variantă tot pe EMAG.ro la 22 de ron dar mai multe regăsiți pe DECHATLON.ro .


Sper ca te-au ajutat ideile noastre în alegerea cadoului, asa ca îți urăm spor la cumpărături și SĂRBĂTORI FERICITE!

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Dragi cititori,

Aștept de la voi un comentariu referitor la articol, o idee de vacanță sau diverse sugestii, așa nu vă sfiiți să-mi transmiteți gândurile voastre :).