Escapadele în lumea largă din 2015

Niciun comentariu

A mai trecut un an cu multe momente frumoase, câteva escapade de pomină în lumea largă și multe amintiri de neuitat.

Este 31 decembrie și răsfoiesc folderele cu fotografii depănând fiecare escapadă de anul acesta. Au fost momente frumoase, petrecute cu persoane dragi în diverse colțuri ale lumii, am trăit experiențe la care am visat de mult și am vizitat orașe care m-au lăsat profund impresionată. Despre unele v-am povestit, despre altele nu am apucat încă dar promit că anul care vine mă revanșez și revin cu povești mai frumoase și mai interesante. Până atunci să vedem deci pe unde am umblat în 2015.

Roma - Italia

 Anul a debutat cu o vacanță de 6 zile în februarie în frumoasa și romantica Roma. Am rămas impresionați de Vatican, am vizitat Castelul Sant'Angelo și am hoinărit prin ale sale piețe și înguste străduțe. Am mâncat cele mai bune paste și am încercat faimoasa pizza romană. V-am povestit despre aceasta magnifica metropolă în articolele: 

Delta Dunării - România

A doua escapada a fost în Delta Dunarii unde am descoperit frumusețile noastre pitorești. L-am întâlnit pe Nea Mitică care ne-a plimbat pe canale și lacuri și am mâncat atât de mult pește că mi s-a făcut rău :))).  Ne-a plăcut tare mult acolo și cred ca s-a văzut acest lucru în articolele:

Bușteni, Sinaia - România 

Au urmat două escapade de weekend pe frumoasa și mult vizitata Vale a Prahovei. Sinaia rămâne de departe favorita noastră iar pe platoul Bucegilor suntem mereu bucuroși de drumeții. Despre cum ne-am petrecut timpul pe acolo v-am povestit în :

Madrid, Segovia, Sepulveda - Spania

Am redescoperit din nou Madridul în septembrie alături de oameni dragi și am vizitat alte locuri frumoase în Villaseca, Sepulveda și Segovia despre care v-am spus în articolul: Villaseca, Sepúlveda și Segovia - tărâmuri sălbatice, sate de munte și orășele cochete .
Bangkok, Ayutthaya, Phuket - Thailanda

Am așteptat cu nerăbdare vacanța din Thailanda unde am trăit experiențe unice, am cunoscut mulți oameni din diverse colțuri ale lumii și visat cu ochii deschiși. Nu am apucat să vă povestesc despre toate minunățiile de aici dar promit că revin cu mai multe povești despre tot ce am făcut acolo. Până atunci puteți să citiți despre :

Singapore - Singapore

Ne-am abătut prin Singapore la venirea din Thailanda unde am rămas cu gura căscată la propriu de tot ce am descoperit aici. Nu am vizitat oraș mai civilizat și mai frumos ca acesta până acum. Ne-a părut rău pentru că am stat doar 3 zile dar cu siguranță ne vom întoarce curând. Descoperiți mai multe despre Singapore în articolele:

Istanbul - Turcia

Anul s-a încheiat frumos în decembrie cu o escapadă la Istanbul, orașul de la granița a două continente, două culturi și două imperii. Am luat contact cu lumea orientală pentru a doua oară și ne-am delectat cu mult-renumitele delicii culinare turcești. City break la Istanbul - escapadă de decembrie vă ajută să descoperiți orașul și atracțiile sale.

București - România

În restul anului am descoperit și redescoperit Bucureștiul, acest frumos oraș nebun, cu parcuri colorate, oameni frumoși și lumini de sărbătoare. V-am tot povestit despre el mai mereu în articolele:


Cam atât a avut de spus 2015,  pentru mine a fost un an tare fain iar 2016 mi-l doresc să fie cel puțin la fel de plin de călătorii și momente frumoase ca anul ce a trecut.

Până atunci vă doresc un An Nou mai bun, mai plin de escapade frumoase în lumea largă și să ne reauzim cu bine în 2016!

La mulți ani! :)

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Dragi cititori,

Aștept de la voi un comentariu referitor la articol, o idee de vacanță sau diverse sugestii, așa nu vă sfiiți să-mi transmiteți gândurile voastre :).