O plimbare prin Parcul Moghioroș - cel mai mare parc din sectorul 6

Niciun comentariu

Auzisem că Parcul Drumul Taberei sau Parcul Moghiroș cum i se mai spune, a fost redeschis în sfârșit anul acesta după ce a fost închis din 2013 pentru renovare. Fiind cel mai mare parc din sectorul 6, în care de altfel nu mai fusesem până acum, mi-a stârnit interesul.

Momentan poți ajunge aici cu tramvaiul 41 însă în viitor una dintre liniile de metroul va trece exact pe langă parc.

În parc a fost construită acum o pasarelă pietonală şi s-au refăcut aleile, a fost realizată o zonă de labirint şi urmează a fi construită o seră de plante exotice de 5.000 de metri pătraţi. S-au creat piste pentru bicicliști și mai multe zone de relaxare.

Parcul are într-adevăr o nouă față, diferită și modernă față de restul parcurilor bucureștene. Poți petrece aici o după-amiază plăcută, singur pe o bancă citind o carte sau împreună cu familia sau prietenii plimbându-te și explorând ale sale colțișoare :).

Cum vremea din weekend-ul acesta s-a anuntat frumoasă, vă invit să mergeți până în parc, fie că este Parcul Moghiroș sau alt parc, tot timpul o plimbare este binevenită!

Enjoy the weekend!

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Dragi cititori,

Aștept de la voi un comentariu referitor la articol, o idee de vacanță sau diverse sugestii, așa nu vă sfiiți să-mi transmiteți gândurile voastre :).