Festivalul International de Statui Vivante - o lume încremenită

Niciun comentariu

Între 30 mai și 1 iunie, celebrul bulevard barcelonez La Rambla, cunoscut mai ales pentru statuile sale vivante, se mută în București, în Cartierul Crângași! Așa că, dacă nu ați plecat din București în acest weekend prelungit și poate vreți să vedeți un altfel de spectacol după mini-vacanța de Rusalii este momentul să faceți o plimbare până în sectorul 6.


Figaro, Titanii, Regina Maria și mulți alții vă așteaptă cu un spectacol foarte frumos.  Artiștii Teatrului Masca fac spectacol în Parcul Crângași în ciuda soarelui puternic. Fiecare grup statuar evoluează într-un mini-spectacol de 40 de minute. 5 minute de spectacol sunt urmate de 2 minute de pauză.

Iată ce am reușit să surprind, însă vă invit să mergeți să le vedeți personal, pentru că este mult mai frumos.Vă invit în continuare să vedeți povestea de dragoste a două măști fabuloase inspirate de poezia Ne cunoaștem a lui Marin Sorescu. Ce poate fi mai frumos?

”Ne cunoaștem,
Ne-am întâlnit într-o zi
Pe pământ,
Eu mergeam pe o parte a lui
Tu pe cealaltă.

 ...
Eu m-am emoționat
Și ți-am spus ceva cu mana pe inimă,
Dar n-ai avut cum să m-auzi.

...
Ai întins mana: ai dat de un nor.
Eu am cuprins de umeri o frunză.”
  

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Dragi cititori,

Aștept de la voi un comentariu referitor la articol, o idee de vacanță sau diverse sugestii, așa nu vă sfiiți să-mi transmiteți gândurile voastre :).