1 MAI în București

Niciun comentariu

Dacă anul acesta nu te-ai gândit să părăsești capitala de 1 MAI sau poate chiar vrei să petreci o zi în București sau în împrejurimi, noi îți propunem câteva modalități de petrecere a timpului liber. Cum orașul este mult mai liber poți să te bucuri în tihnă de el.

1.  1 MAI cu flori și zâmbet

După o dimineață lungă în pat și un mic dejun copios te invit să petreci câteva ore în natură, în liniște, la Grădina Botanică Dimitrie Brândză. Ia cu tine cartea ta preferată și încearcă să ajungi în jurul orei 10 pentru a te bucura de liniște. Plantele și copacii care sunt frumos înfloriți te vor deconecta de la grijile cotidiene și îți vor transmite din prospețimea lor.


2. 1 MAI romantic

Alături de persoana iubită îți propun un 1 MAI romantic. Pregătiți-vă  câteva merinde într-un coș de nuiele și plecați la Palatul Mogoșoaia. Pe pajiștea de lângă palat puteți să vă bucurați unul de altul dar și de un picnic romantic.

3. 1 MAI copilăresc

Să ne întoarcem în timp pe vremea când eram copii și părinții ne duceau la Grădina Zoologică să vedem animăluțele. Să aveți buna dispoziție la voi iar restul vine de la sine :).


4. 1 MAI metropolitan

Bucurați-vă de oraș, care este mai liber ca de obicei!

Luați-o la pas pe Calea Victoriei și opriți-vă la unul dintre muzeele sale. Muzeul de Artă, Muzeul de Istorie vă așteaptă cu porțile deschise. Admirați clădirile în diverse stiluri arhitecturale, pierdeți-vă pe străduțe și opriți-vă în centrul vechi pentru a vă răcori la o terasă.

Poate preferați mai mult partea  de nord a orașului, așa că începeți plimbarea de pe bulevardul Kiseleff unde puteți să vă opriți la Muzeul Antipa sau Muzeul Țăranului Român. Continuați-vă plimbarea și admirați diversele ambasade sau abăteți-vă pe străduțe pentru a admira vile cochete din Primăverii sau mergeți la Muzeul Satului.

5. 1 MAI în natură

Mergi într-un parc! Fie că preferi un parc mare și cunoscut precum Herăstrău, Cișmigiu, Tineretului, Carol, IOR sau unul mai micuț și cochet de genul Parcul Circului, Parcul Bordei etc. poți să petreci o zi foarte frumoasă. Închiriază o bicicletă, ia-ți rolele în rucsac sau poate o carte.


Acestea au fost propunerile noastre pentru astăzi. Să aveți un 1 MAI plin de bucurie și zâmbet!

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Dragi cititori,

Aștept de la voi un comentariu referitor la articol, o idee de vacanță sau diverse sugestii, așa nu vă sfiiți să-mi transmiteți gândurile voastre :).