Zboruri ieftine in extra-sezon

Niciun comentariu

Ne-am întors cu forțe proaspete pentru noul an și m-am gândit să vă propun o serie de excursii pe care le puteți face cu bani puțini.

Cum în lunile imediat următoare sărbătorilor sunt reduceri am găsit prețuri foarte bune pentru zboruri către mai multe capitale europene.

1. Londra

Ce ziceți de un sejur la Londra, orașul reginei, metropola care la fiecare colț ne dezvăluie o poveste uimitoare. Ce puteți vizita în Londra și în împrejurimile acesteia găsiți pe blog în articolele: La pas prin parcurile LondreiO zi pe Tamisa și nu numaiÎmprejurimile Londrei: Leeds & Windsor Castels.

Haideți să vedem în continuare și ce prețuri vom găsi la companiile aeriene.

Blue Air ne oferă un bilet de avion dus - întors în luna februarie fără bagaj de cală și cu modalitatea de plată transfer bancar la doar 258,18 RON, aproximativ 58 de EUR.

Ryanair sunt mai darnici și oferă un bilet dus-întors, în aceeași perioadă, tot fără bagaj de cală la aproximativ 40 de EUR, aproximativ 180 RON. Mai bine, nu-i așa?

Wizz Air oferă un bilet dus-întors, în aceeași perioadă tot fără bagaj de cală la 278 de RON, aproximativ 62 de EUR și este și cel mai scump.

Zborurile de linie nu le-am luat în considerare deorece ele sunt destul de scumpe, mai ales rezervate cu o lună înainte.  Vă pot recomanda pentru a verifica prețurile tuturor companiilor aeriene site-ul vola.ro unde vedeți cele mai bune combinații. Personal eu nu am achizitționat niciodată bilete de la ei ci direct de la companiile aeriene deoarece își mai adaugă probabil și ei un comision.

2. Roma

O plimbare la Roma,vă surâde? Nici eu nu am ajuns încă aici, însă am plănuit deja o vizită de unde voi veni cu impresii pe care să vi le împărtășesc. Aici nu avem decât două opțiuni accesibile Blue Air cu 298 de RON (~67 EUR) și Wizz Air cu 308 RON (~69 EUR). Țineți cont că prețurile nu includ bagaj de cală.


3. Bruxelles

Bruxelles, capitala Belgiei, considerat drept capitala Uniunii Europene este un atrăgător oraș turistic, în care călătorii pot găsi o mulțime de lucruri bune de privit. cumpărat și gustat. Mi-am propus să ajung și aici dar până atunci haideți să vedem prețul biletelor de avion pe vola.ro.  Cea mai ieftină combinație ar fi plecarea cu Ryanair și întoarcerea cu Wizz Air. Ce ziceți, vă tentează.


Cam atât vă propun pentru astăzi. Dacă credeți că este folositor putem dezvolta subiectul mai mult.

Seara liniștită vă doresc și cât mai multe călătorii frumoase!

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Dragi cititori,

Aștept de la voi un comentariu referitor la articol, o idee de vacanță sau diverse sugestii, așa nu vă sfiiți să-mi transmiteți gândurile voastre :).