Palatul Mogoșoaia – o oază de liniște și relaxare

Niciun comentariu

Pentru că oficial a venit primăvara :) am început sa mă gândesc unde am putea să ne petrecem sfârșiturile de săptămână departe de aglomerația din București. Răsfoind prin fotografiile de anul trecut am găsit câteva pe care le-am făcut la Mogoșoaia și cred că acolo vom merge weekend-ul viitor dacă vremea va ține cu noi ;).
Până atunci vă recomand această locație dacă v-ați săturat de parcurile din București care de obicei în weekend sunt foarte aglomerate și dacă vă doriți să aveți parte de puțină liniște și relaxare în aer liber.

--- Palatul Mogoșoaia ---

Înconjurat de verdeață, ronduri de flori și lac, Palatul Mogoșoaia domnește în tăcere contopindu-se perfect cu elementele ce-l înconjoară.

Puteți să veniți să petreceți câteva ore sau chiar întreaga zi, puteți să veniți la un picnic cu persoana iubită sau la un grătar cu prietenii pe pajiștile ce înconjoară palatul.


--- Vedere asupra lacului de lângă Palatul Mogoșoaia ---

Palatul Mogoșoaia se află la aproximativ 10 km de București, intrarea este liberă și puteți parca contra taxei de 4 RON în interiorul complexului.

Tot în interiorul domeniului puteți servi masa la restaurantul Quattro Stagioni sau dacă aveți noroc puteți vizita vreo expoziție ad-hoc. --- Aleea de la intrarea pe domeniul Mogoșoaia ---

Sper că v-am stârnit interesul și aștept comentariile sau ideile voastre pentru un sfârșit de săptămână sau o vacanță reușită.

Pe curând! Zâmbet

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Dragi cititori,

Aștept de la voi un comentariu referitor la articol, o idee de vacanță sau diverse sugestii, așa nu vă sfiiți să-mi transmiteți gândurile voastre :).