Targul de turism - 16-19 februarie 2017

Niciun comentariu


Târgul de Turism este cel mai mare eveniment din Romania dedicat industriei turismului și este organizat de Romexpo de două ori pe an, fiecare ediție transformând Centrul Expozițional într-un spațiu al destinațiilor de vis. Reprezentată prin cele mai importante companii din Romania și din străinatate, lumea fascinantă a turismului se întâlnește sub același acoperiș, în cadrul edițiilor de primavară și de toamnă ale TTR.


În 2017 ediția de primavară va fi organizată în perioada 16-19 februarie, în Pavilioanele C1 – C5 din cadrul Centrului Expozitional Romexpo.

Ajuns la cea de-a 37-a ediție, Târgul de Turism al Romaniei rămâne locul ideal de prezentare a celor mai interesante oferte și atracții turistice, atât din România, cât și din străinătate, incluzand: turismul cultural, rural sau de business, turismul de tratament, destinațiile exotice, croazierele și turismul de aventură. Din ofertele companiilor expozante nu lipsesc nici accesoriile, gadget-urile necesare în orice calătorie sau destinații child friendly așa că vă invit să nu ratați această ediție.

Lista completă a participanților o puteți consulta pe www.targuldeturism.ro/catalog-expozanti  iar biletele se pot cumpăra atât online cât și la intrarea la eveniment.

Program de vizitare:
16-18 februarie 2017 (joi-sâmbătă): între 10.00-18.00
19 februarie 2016 (duminica): 10.00-16.00

Locație: Romexpo Pavilioanele C1-C5

Acces
Bilet intrare adulți și studenți: 10 lei/zi
Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilități și persoanele institutionalizate beneficiază de intrare gratuită
Tarif acces parcare : 3 lei/ ora

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Dragi cititori,

Aștept de la voi un comentariu referitor la articol, o idee de vacanță sau diverse sugestii, așa nu vă sfiiți să-mi transmiteți gândurile voastre :).