Destinatii romantice perfecte pentru luna februarie,luna iubirii

Niciun comentariu


Suntem în luna februarie, așa numita lună a iubirii presărată cu evenimente care celebrează îndrăgostiții.

Fie că e Valentine's Day sau Dragobete cred că orice motiv e bun pentru o mică escapadă în doi într-o destinație romantică așa că vin cu câteva propuneri de destinații turistice pe care le-am vizitat fie în luna februarie fie în alte luni ale anului, destinații pe care eu personal le consider romantice și perfecte pentru o ieșire în doi.

Veneția - Italia

Ce poate fi mai romantic decât să te plimbi cu gondola pe canale admirând clădirile ce răsar parcă din apă, să iei o cină romantică la unul dintre restaurantele de pe Grand Canal sau pur și simplu să te pierzi pe străduțele sale întortocheate? Veneția este învăluită într-un farmec aparte indiferent când o vei vizita.


Barcelona - Spania

Orașul lui Gaudi pare să fie desprins dintr-un alt univers așa că aici îți propun o plimbare târzie în Parcul Guell sau o plimbare cu balonul cu aer cald deasupra orașului.


Roma - Italia

Bătrâna capitală ascunde locuri romantice la tot pasul. Fontana di Trevi sau Scările spaniole faimoase pentru îndeplinirea dorințelor, străduțe înguste ce dau în piețe ocupate cu artiști locali, Castelul Sant'Angelo sau malurile râului Tibru vă vor oferi câteva momente frumoase în luna iubirii.


Paris - Franța

Denumită și capitala iubirii, Parisul este de departe pentru mulți cea mai romantică destinație europeană. Fie că îți declari iubirea pe stăduțele înguste și pline de șarm din Montmartre, la Zidul Iubirii sau chiar la Tour Eiffel, nu ai cum să dai greș cu această destinație.

Florența - Italia

O plimbare pe faimosul Ponte Vecchio, cel mai vechi pod din Florența, mână în mână cu persoana iubită admirând magazinele de bijuterii scumpe este perfectă chiar pentru o cerere în căsătorie.


Bruges - Belgia

Denumit și ”Mica Veneție”, Bruges, este un oraș cu o arhitectură de poveste. Fie că preferi o plimbare cu trăsura mânată de un vizitiu elegant fie o plimbare cu barca pe canale, nu uitați să vă îndulciți ziua și mai mult cu faimoasele gofre.


Verona - Italia

Verona este unul dintre cele mai romantice orașe din Europa, cu poduri pitorești și alei fermecătoare, care l-au inspirat pe Shakespeare să scrie una dintre cele mai frumoase povești de dragoste. Vă recomand să treceți pe la balconul Julietei, să faceți o plimbare prin Giardino Giusti sau pe podul Castelvecchio.


Sintra - Portugalia

O vizită în Sintra, orașul de poveste al Portugaliei înțesat de castele este cadrul perfect pentru a vă simți un cuplu princiar.


Taormina - Italia

Cu priveliști care îți taie răsuflarea, Taormina impresionează printr-un șarm aparte. Rămâneți o clipă pe o bancă din Giardini della Villa Comunale pentru a admira cum muntele parcă se pierde în mare.

 

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Dragi cititori,

Aștept de la voi un comentariu referitor la articol, o idee de vacanță sau diverse sugestii, așa nu vă sfiiți să-mi transmiteți gândurile voastre :).