Unde să petreci mini-vacanța de 24 ianuarie cu Ryanair

Niciun comentariu


Anul acesta avem o zi liberă în plus, 24 ianuarie care pică într-o marți, deci numai bine să ne luăm o mini-vacanță de 4 zile. Tot anul acesta, spre deosebire de cel trecut, vom profita de mai multe zile libere, din cele 14 prevăzute în Codul Muncii 11 vor fi în timpul săptămânii, așa că puteți să vă programați de pe acum escapadele de anul acesta.

1-2 ianuarie - Revelion(duminică-luni)
24 ianuarie - Mica Unire (marți)
16-17 aprilie - Paște (duminică-luni)
1 mai - Ziua Muncii (luni)
4-5 iunie - Rusaliile (duminică-luni)
15 august - Sf. Maria (marți)
30 noiembrie - Sf. Andrei (joi)
1 decembrie - Ziua Națională (vineri)
25-26 decembrie - Crăciunul (luni-marți)

Ryanair vine și el cu oferte de nerefuzat astfel încât să profităm de aceste zile libere din plin, deci nu ai cum sa rămâi acasă zilele astea. În continuare, vă prezint câteva opțiuni pentru mini-vacanța din ianuarie, oferte valabile la momentul actual pe site-ul companiei aeriene. Petru alte oferte vizitați www.ryanair.com.

Atena

Cu doar 26.98eur pentru un zbor dus-întors puteți vizita Atena în ianuarie unde vremea este mai prietenoasă, temperaturile medii fiind undeva pe la 15-16 grade.


Roma

Ceva mai scumpă, capitala Italiei se poate vizita in ianuarie contra sumei de 42.38eur iar prognoza pare să fie una mai bună și anume 10-12 grade. Puteți să găsiți detalii despre o parte dintre atracțiile turistice în articolele:
Vatican - Piazza și Basilica San Pietro - impozanță, spiritualitate și cultură
Muzeele Vaticanului - Capela Sixtină
Roma - Castelul Sant'Angelo
Roma - bilete, costuri, recomandări

Berlin

Una dintre cele mai ieftine destinații este capitala Germaniei. Motivul ar fi vremea deoarece trebuie să te aștepti la temperaturi aproximativ ca la noi sau chiar puțin mai mici. Zborul este aproape gratis -  15,98eur.


Milano

Capitala modei și a shopping-ului vine și ea cu o ofertă foarte bună de zbor: 26.58eur. Temperaturile se anunță undeva la 4 grade și se dă liber la reducerile din magazine :).

 Londra

Cea mai scumpă destinație, Londra, o găsești la 94,38eur pentru un zbor dus-întors dar îți poate oferi multe momente de neuitat. Te invit să descoperi acest oraș în articolele:
5 muzee din Londra
Londra regală - Palatul Buckingham
La pas prin parcurile Londrei
O zi pe Tamisa și nu numai
Împrejurimile Londrei: Leeds & Windsor Castles

Spor la căutat bilete și la cât mai multe escapade frumoase!

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Dragi cititori,

Aștept de la voi un comentariu referitor la articol, o idee de vacanță sau diverse sugestii, așa nu vă sfiiți să-mi transmiteți gândurile voastre :).