De Revelion cu burtică

Niciun comentariu


Sunt primele sărbători pe care le facem în trei (sau aproape trei :D) așa că ne-am hotărât ca trecerea dintre ani să o petrecem acasă, relaxant și să ne bucurăm pe deplin de această perioadă frumoasă.

Totuși mi-am dorit ca lucrurile să fie puțin mai speciale și m-am gândit ca noaptea dintre ani să fie despre noi trei.

Și pentru că orice lucru bun începe cu o pauză am început cu o baie relaxantă(mai bine zis duș că acum nu mai avem voie la baițe lungi și fierbinți), după care mi-am făcut manechiura, festiv de Anul Nou. Îmi place să îmi fac manechiura singură și îmi doream de mai mult timp să încerc tehnica ombre pentru manechiură, așa că această ocazie a fost oportună. Rezultatul îl vedeti mai jos, eu am fost încântată de el, aștept și părerea voastră :).

Pentru noaptea de Revelion am pregătit câteva aperitive (rulouri de emmentaler cu castravete, ouă umplute cu pastă de avocado, mozzarella cu roșii cherry și mini-baghetă umplută la cuptor), doradă la cuptor cu piure de cartofi dulci iar ca desert ceva bun și sănătos, fructe cu ciocolată fondantă...mmmm delicios,nu?


Cea mai interesantă parte acum urmează. Ca să ne aducem aminte de aceste momente frumoase am făcut o mini-sedință foto: mami, tati și burtica :D. Am confecționat niște props-uri haioase (sunt foarte ușor de confecționat; nu ai nevoie decât de ceva hârtie, foarfecă, lipici și bețisoare), ne-am îmbrăcat frumos, am scos aparatul foto din dotare și trepiedul primit cadou de la nași acum ceva vreme și ne-am pus pe pozat.

Ce a ieșit vedeți mai jos, noi am râs și ne-am distrat tare...
Sunt curioasă anul viitor cum va fi, când bebelina noastră va avea câteva luni :). Până atunci vă doresc un An Nou mai bun, mai frumos, plin de bucurii și cât mai multe escapade în lumea largă :). LA MULȚI ANI!!!

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Dragi cititori,

Aștept de la voi un comentariu referitor la articol, o idee de vacanță sau diverse sugestii, așa nu vă sfiiți să-mi transmiteți gândurile voastre :).