Poveste de dragoste în mai multe destinații

Niciun comentariu

O să vi se pară ciudat articolul de astăzi dar nu m-am putut abține :D. Nu vă voi povesti despre nicio destinație anume sau vreun obiectiv turistic, o să vă povestesc cum mi-am organizat cea mai importantă zi din viață de până acum :). Da, da ... ai citit bine :)

Pentru că atât eu cât și soțul meu iubim să călătorim, să descoperim locuri noi, să cunoaștem diverse culturi și tradiții și pentru că acest lucru ne-a unit și ne-a făcut să ne îndrăgostim mereu unul de celălalt am hotărât să includem călătoriile până și în ziua nunții noastre ce a avut loc pe 4 iulie anul acesta.


De mai bine de un an ne-am tot gândit și răzgândit ce și cum să facem și iată ce a ieșit:

- mesele au fost decorate conform unei destinații turistice, meniuri, place card-uri, lumânări, mărturii toate au avut iz de călătorie :).
- la intrare am avut o hartă maaare cu asezarea pe mese
- am aranjat un colț tematic pentru poze
- candy bar-ul a fost decorat cu mini - toppere cu hărți și mesaje haioase
- am introdus momente de dans specifice diverselor destinații: french cancan , sirtaki, dans țigănesc
- până și tortul a fost decorat cu obiective turistice din toată lumea


Bineînțeles că pentru a organiza toate acestea m-au ajutat mulți oameni frumoși și pasionați de ceea ce fac pe care o să vi-i prezint în cele ce urmează:


Pe Delia de la www.wedtheme.ro am cunoscut-o acum un an când eram în căutarea unei persoane care să-mi pună ideile în aplicare. Plină de energie și mereu pregătită cu sfaturi m-a ajutat pe parcursul întregului an.


Pe Alina de la alinabotica.ro am întâlnit-o după ce am văzut foarte mulți fotografi care nu erau sub nicio formă pe placul nostru (sau mai bine zis al meu :P ). Ne-am agățat de Alina ultima speranță și am făcut foarte bine. Pasiunea, profesionalismul și dedicarea sunt cuvintele ce o caracterizează cel mai bine.Mereu pus pe șotii și responsabil cu buna dispoziție Cătălin de la www.catalinhoratiu.ro ne-a ajutat să alungăm stresul în ziua nunții și a fost mereu la locul potrivit pentru a surprinde cele mai frumoase momente.

 
Cei de la Botez Tematic s-au ocupat de tot ceea ce înseamnă papetărie în ton cu tematica călătoriilor.

Calitatea este cuvântul lor de bază. Toate materialele au fost impecabile și exact cum mi le-am dorit.Buna dispoziție a fost asigurată de Mihaela Barbu Band care a împletit ritmurile tradiționale cu cele ever green spre bucuria invitaților.


Cel mai bun tort a fost făcut de cei de la Sweet Ela. 
Le-am zis că vreau să fie o poveste de dragoste în fiecare oraș al lumii și a ieșit o minunăție.


Ei toți ne-au ajutat ca într-o singură seară să călătorim în toate colțurile lumii.

Dacă iubiți călătoriile la fel ca și noi încercați să le includeți cât mai mult în ceea ce faceți. Orice este posibil cu perseverență și dedicare:).

În curând revenim cu povești din țară, așa că fiți pe faza :P.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Dragi cititori,

Aștept de la voi un comentariu referitor la articol, o idee de vacanță sau diverse sugestii, așa nu vă sfiiți să-mi transmiteți gândurile voastre :).