Ultima zi la Spotlight, București

Niciun comentariu

Aseară a fost ultima zi a spectacolului de lumini - spotlight -  organizat în București de către Primăria Capitalei în parteneriat cu ARCUB.

Nu puteam să lipsim de la acest eveniment frumos de altfel, așa că, aseară, am pornit în plimbare tocmai din Piața Victoriei pe calea cu același nume să vedem ce ne-a pregătit dl. primar :))).

Calea Victoriei era mai aglomerată ca de obicei, trecem frumos pe lângă Muzeul George Enescu, Muzeul Colecțiilor de Artă însă totul era la locul lui și cât se poate de normal. Nebunia începe de la Biblioteca Centrală Universitară care era frumos colorată iar alături de ea un norișor luminat de ploaie :).


Ne continuăm drumul și ajungem spre Parcul Kretzulescu  unde în partea dreaptă pe gardul Muzeului de Artă putem admira o frumoasă expoziție ad-hoc de fotografie iar în parc un spectacol de lumini și muzică: baloane cu heliu sunt luminate de leduri care se aprind sau se sting pe ritmul muzicii.

Mergem mai departe, dăm de Teatrul Odeon luminat 3D și încercăm să o luăm spre Cercul Militar însă aglomerația este insuportabilă. Mergem mai departe și descoperim Palatul CEC-ului și Muzeul de Istorie la fel de colorat luminate.Totul culminează cu hidro-holograma de pe Dâmbovița din Piața Națiunilor Unite. Un vas realizat din jeturi de apă se conturează timid spre mirarea multor cură-cască.

Traseul se încheie aici, a fost frumos așa că așteptăm mai multe evenimente de acest gen :).

Vă doresc o duminică frumoasă de care să vă bucurați îndelung!

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Dragi cititori,

Aștept de la voi un comentariu referitor la articol, o idee de vacanță sau diverse sugestii, așa nu vă sfiiți să-mi transmiteți gândurile voastre :).